Upute

Ako dolazite iz smjera Zagreba:

Ulaskom u Grad Sisak, pratite glavnu cestu (Zagrebačka) i vozite samo ravno dok ne dođete do rotora prije kojeg skrenete desno na Most Gromova. Nakon prelaska mosta vozite ravno ulicom Josipa Jurja Strossmayera (2,7 km) i nastavite ravno po Petrinjskoj ulici (1 km) i na semaforu skrenete ulijevo u Caprašku ulicu. Vozite samo ravno dok ne dođete do prvog desnog zavoja u koji vodi glavna ulica. Izlaskom iz toga zavoja vozite ravno prema porti od tvrtke ABS d.o.o.. Prije same porte skrenete udesno i vozite ravno još 400 m do ulaza u prostor naše tvrtke (skretanje u lijevo).

Ako dolazite iz smjera Petrinje:

Ulaskom u Grad Sisak, vozite se do prvog semafora na kojem skrenete desno (Capraška ulica) i vozite samo ravno dok ne dođete do prvog desnog zavoja u koji vodi glavna ulica. Izlaskom iz toga zavoja vozite ravno prema porti od tvrtke ABS d.o.o.. Prije same porte skrenete udesno i vozite ravno još 400 m do ulaza u prostor naše tvrtke (skretanje u lijevo).

Ako dolazite iz smjera Kutine-Popovače:

Iz smjera grada Popovače vozite se ravno cestom D36, do raskrižja gdje prema putokazu za Industrijsku Zonu Sisak skrenete u lijevo. Vozite se samo ravno (cca 6 km), pređete most preko rijeke Save, nakon čega nastavite ravno još nekih 1 km, te na raskrižju skrenete u desno i nastavite ravno ulicom Otokara Keršovanija do prvog lijevog skretanja (prijelaz preko željezničke pruge), nakon čega skrenete u desno u ulicu Marijana Cvetkovića i vozite ravno (700 m) i lijevo skrenete iza INA benzinske postaje. Tu vozite ravno (nalazite se u ulici kneza Branimira) i dolazite do T raskrižja na kojem skrenete u desno, pa na prvom raskrižju ulijevo u ulicu A. Hebranga. Na kraju te ulice skrenete u lijevo (Capraška ulica) i vozite samo ravno dok ne dođete do prvog desnog zavoja u koji vodi glavna cesta. Izlaskom iz toga zavoja vozite ravno prema porti od tvrtke ABS d.o.o.. Prije same porte skrenete udesno i vozite ravno još 400 m do ulaza u prostor naše tvrtke (skretanje u lijevo).

Izrada web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj Pročitaj više