ECO HUNTER postrojenje koristi se za zahtjevne vrste strojnih, visokotlačnih i termo čišćenja na nepristupačnim terenima u područjima dublje u prirodi i ima mogućnost rada pri niskim temperaturnim režimima rada (cjelogodišnji rad).

To podrazumijeva održavanje infrastrukture poput brdskih područja odvodnje, javne odvodnje u gradovima od uređaja za pročišćavanje prema recipijentu, poljoprivredne odvodnje, trasa željezničke pruge i drugih sličnih nepristupačnih terena.

Postrojenje se sastoji od vučnog vozila i priključnog postrojenja, te je opremljeno za višenamjenski rad.

Vučno vozilo s pogonom 4 x 4 koji mu omogućuje pristup teškim nepristupačnim terenima, opremljeno je kranom za grubo (pripremno) čišćenje, dizanje betonskih teških poklopaca na šahtama kolektora i slično. Postoji mogućnost priključivanja malčera koji služi za čišćenje zaraslih terena od raslinja i omogućava lakši prolazak kroz iste.

Priključno postrojenje je prikolica s cisternom koja je opremljena za visokotlačno čišćenje i pranje, s mogućnošću grijanja, čime se omogućuje rad na niskim temperaturama do -7°C, a za što su obučeni radnici tvrtke koji rade na takvim poslovima.

 

Izrada web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj Pročitaj više